Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00€

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Peak Sport Slovenija 
Namen teh pogojev poslovanja je jasno definirati prodajne pogoje med ponudnikom in njegovimi kupci. Po pogodbi se kot kupec razume vsaka pravna oseba (oz. fizična oseba), ki je opravila nakup na spletni strani spletne trgovine Peak Sport SLO.
Spletna trgovina Peak Sport SLO je spletna trgovina, ki jo upravlja Eurocom d.o.o., Savska cesta 22, 4000 Kranj.
Naslednji splošni pogoji veljajo za vse dobave in ponudbe prodajalca Eurocom d.o.o.. Sklicevanje kupcev na lastne standarde ali prodajne pogoje se zato ne upošteva.

Registracija kupcev
Za registracijo lahko kupec zaprosi preko spletnega obrazca ali elektronske pošte. 
Registracija je možna tako, da uredniki samostojno vnesejo vse podatke o kupcu in le temu posredujejo uporabniško ime in geslo.
Registrirani uporabniki imajo možnost pregledovati vse podrobnosti svojega računa in pregledati pretekle nakupe.

Spletni katalog izdelkov
Splošen prodajni katalog izdelkov je dostopen vsem uporabnikom, za uporabo pa je potrebna prijava.
Spletni katalog omogoča pregled prodajnega programa. Izdelki so urejeni v skupine (kategorije, podkategorije), predstavljeni so z nazivom, opisom in slikami.

Naročila, dostava
Uporabniki lahko izdelke iz kataloga dodajajo v košarico in izvajajo naročila.
 Po potrditvi naročila vsak uporabnik prejme obvestilo po elektronski pošti o naročenih izdelkih in izdelkih, ki bodo dobavljeni. 
Pred potrditvijo naročila kupec izbere naslov za dostavo. .
Za dostavo skrbi podjetje Eurocom ali pa se blago pošlje po pošti. Kupec ima možnost osebnega prevzema blaga na prevzemnih mestih Eurocom-a.

Dobavni rok
Predvideni rok dobave je odvisen od proizvodov. oz. razpoložljivosti vsakega izdelka. Za izdelke na zalogi je predvidena dobava od 3 – 8 dni. V primeru da bi bili dobavni roki drugačni vas bomo obvestili po e pošti.

Račun
Računi se pošiljajo skladno z določili pogodbe.
Računi se pošiljajo po pošti ali preko e-računa, če kupec posluje na ta način.
V kolikor kupec računa ne plača v roku, se mu do plačila ne dobavlja novih artiklov.

Slike
Slike so simboličnega značaja in si pridružujemo pravico, da slika ni točna ponazoritev dejanskega izdelka

Varstvo podatkov
Naši postopki za varstvo podatkov, so v skladu s predpisi Republike Slovenije o varstvu podatkov.
Kupec se strinja, da prodajalec lahko obdeluje, hrani in uporablja podatke o strankah, ki jih prejme v zvezi s poslom, razen takih, ki so zaupne narave.
 Prodajalec uporablja strankin E-poštni naslov samo za informiranje kupca glede posla ali (če se kupec s tem strinja) za obveščanje o novostih, akcijah in podobno. 
Prodajalec ne bo posredoval osebnih podatkov o strankah tretjim osebam. Izjemoma to sme storiti bodisi na željo kupca ali, če to posel zahteva (n. pr. reševanje reklamacij). V takih primerih se obseg prenesenih podatkov omeji na najnižjo potrebno raven. 
Stranka mora biti obveščena in imeti možnost, da popravi, blokira in izbriše svoje osebne podatke iz evidence prodajalca, razen v primeru, ko jih prodajalec potrebuje iz davčnih razlogov oz. upravičenih zahtev državnih organov

Razno
Poleg teh prodajnih pogojev se v razmerju med strankama uporabljajo tudi veljavni predpisi, ki urejajo to področje.
Vse morebitne spore izvirajoče iz poslov, sklenjenih po teh prodajnih pogojih bodo stranke reševale predvsem na sporazumen način, v nasprotnem pa bo o sporih odločalo sodišče po sedežu prodajalca in po pravu RS.
V primeru, da ena ali več zgoraj navedenih določb je, ali postane neveljavna, to na veljavnost preostalih določb ne vpliva. Stranke bodo poskušale nadomestiti neveljavne določbe z veljavnimi, ki so najbližje pogodbenim namenom.